Danish Publications

 


 Nina Johnsen
Hæfte nr. 13 i serien: Hvem er de indfødte folk? Informations- og undervisningsmateriale om indfødte folk for folkeskolens ældste klasser og den almindeligt interesserede læser.

IWGIA - 2002 June

read more
 
Ulla Hasager 
Hæfte nr. 12 i serien: Hvem er de indfødte folk? Informations- og undervisningsmateriale om indfødte folk for folkeskolens ældste klasser og den almindeligt interesserede læser.

IWGIA - 2002 May

read more
 
Peter Ian Crawford, Jens Pinholt
Hæfte nr. 11 i serien: Hvem er de indfødte folk? Informations- og undervisningsmateriale om indfødte folk for folkeskolens ældste klasser og den almindeligt interesserede læser.

IWGIA - 2002 April

read more
 
Annelin Eriksen, Knut Rio
Hæfte nr. 10 i serien: Hvem er de indfødte folk? Informations- og undervisningsmateriale om indfødte folk for folkeskolens ældste klasser og den almindeligt interesserede læser.

IWGIA - 2002 March

read more
 
Morita Carrasco
Hæfte nr. 9 i serien: Hvem er de indfødte folk? Informations- og undervisningsmateriale om indfødte folk for folkeskolens ældste klasser og den almindeligt interesserede læser.

IWGIA - 2001 February

read more
 
Ann Fenger Benwell
Hæfte nr. 8 i serien: Hvem er de indfødte folk? Informations- og undervisningsmateriale om indfødte folk for folkeskolens ældste klasser og den almindeligt interesserede læser.

IWGIA - 2001 January

read more
 
Shimreichon Luithui
Hæfte nr. 7 i serien: Hvem er de indfødte folk? Informations- og undervisningsmateriale om indfødte folk for folkeskolens ældste klasser og den almindeligt interesserede læser.

IWGIA - 2000 November

read more
 
Karsten Pærregaard
Hæfte nr. 6 i serien: Hvem er de indfødte folk? Informations- og undervisningsmateriale om indfødte folk for folkeskolens ældste klasser og den almindeligt interesserede læser.

IWGIA - 2000 October

read more
 
Birgitte Feiring
Hæfte nr. 5 i serien: Hvem er de indfødte folk? Informations- og undervisningsmateriale om indfødte folk for folkeskolens ældste klasser og den almindeligt interesserede læser.

IWGIA - 2000 September

read more
 
Arthur Krasilnikoff
Hæfte nr. 4 i serien: Hvem er de indfødte folk? Informations- og undervisningsmateriale om indfødte folk for folkeskolens ældste klasser og den almindeligt interesserede læser.

IWGIA - 2000 August

read more
 
Hanne Miriam Larsen
Hæfte nr. 3 i serien: Hvem er de indfødte folk? Informations- og undervisningsmateriale om indfødte folk for folkeskolens ældste klasser og den almindeligt interesserede læser.

IWGIA - 2000 July

read more
 
Sille Stidsen
Hæfte nr. 2 i serien: Hvem er de indfødte folk? Informations- og undervisningsmateriale om indfødte folk for folkeskolens ældste klasser og den almindeligt interesserede læser.

IWGIA - 2000 June

read more
 
Frank Sejersen
Hæfte nr. 1 i serien: Hvem er de indfødte folk? Informations- og undervisningsmateriale om indfødte folk for folkeskolens ældste klasser og den almindeligt interesserede læser.

IWGIA - 2000 May

read more
 
Med eksempler fra Bolivia, Peru, Paraguay, Indien, Nepal, Taiwan/Kina, Filippinerne og Indonesien beskrives nutidige former for slaveri. Det handler om gældbundne indfødte, der - fordi de er indfødte - diskrimineres, frarøves deres jord og ender som gældsslaver.

IWGIA - 1997 July

read more
 
Jens Dahl
Med eksempler fra hele verden beskriver denne bog indfødte folks situation. Fra folkemordet i Chittagong Hill Tracts, Bangladesh, til inuits nyligt erhvervede selvstyre, Nunavut, i Canada.

IWGIA - 1992 February

read more