• Home
  • Presse i Danmark

Udvalgte presseklip fra danske medier, hvor IWGIA indgår.

Dansk pressemedarbejder: Helle Løvstø Severinsen, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

December 2323 - Biodiversitet

IWGIA er medunderskriver på denne artikel om den danske regerings fraværende plan for overholdelsen af den globale biodiversitetsaftale.

December 2023 - Klima

IWGIA er medunderskriver på denne artikel i Information om finansieringen af Tab og Skader Fonden, der blev besluttet under COP28.


December 2023 - Klima

IWGIA i Altinget omkring grønne investeringer i Afrika og vigtigheden af at huske oprindelige folks rettigheder i denne forbindelse.

November 2023 - Kalaallit Nunaat

Radiointerview i Radio4 med IWGIA og lyttere om det debatindlæg i Politiken om danske skolers fraværende inddragelse af grønlandske ord og gloser i undervisningen, som IWGIA har lavet.

Interviewet starter ved 41:05.

November 2023 - Kalaallit Nunaat.

Debatindlæg i Politiken af IWGIA om fraværende ord og gloser på grønlandsk i danske skoler.

November 2023 - Skov

Artikel på csr.dk fra IWGIA om jordproblematikkerne i forbindelse med palmeolieproduktion samt helt nye teknologiske muligheder for kemisk fremstilling, der potentielt kan redde skov. 

Maj 2023 - Klima

IWGIAs partner, Ikal Ang'elei fra organisationen Friends of Lake Turkana (FOLT), interviewet i Information om retten til at blive hørt forud for grønne infrastrukturprojekter.

Februar 2023 - Sapmi

Artikel i Kristeligt Dagblad om samernes protester mod at vindmøller opsat ved Fosen, et vintergræsningsområde for samernes rensdyr, stadig står et helt år efter at retten afgjorde, at de er opsat i strid med samernes ret til kultur.

Februar 2023 - Sapmi

Artikel i Kristeligt Dagblad om jagten på sjældne jordarter, som har fået myndighederne til at give hurtige tilladelser til at grave, uden at have hørt samerne.

December 2022 - Biodiversitet

IWGIA er medunderskriver på denne artikel i Berlingske om Danmarks manglende ministerfremmøde på biodiversitetstopmødet i Montreal i december 2022, COP15.

Klik videre til:

STAY CONNECTED

About IWGIA

IWGIA - International Work Group for Indigenous Affairs - is a global human rights organisation dedicated to promoting and defending Indigenous Peoples’ rights. Read more.

For media inquiries click here

Indigenous World

IWGIA's global report, the Indigenous World, provides an update of the current situation for Indigenous Peoples worldwide. Read The Indigenous World.

Subscribe to our newsletter

Contact IWGIA

Prinsessegade 29 B, 3rd floor
DK 1422 Copenhagen
Denmark
Phone: (+45) 53 73 28 30
E-mail: iwgia@iwgia.org
CVR: 81294410

Report possible misconduct, fraud, or corruption

 instagram social icon facebook_social_icon.png   youtuble_logo_icon.png  linkedin_social_icon.png twitter-x-icon.png 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you do not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand